Нашите психолози

01.

Радост Хубенова

(Те/Тях)

Радост е психолог специализиращ в травма, невроразнообразие, психопедагогика и превантивни техники за повишаване на менталното здраве.

Те са завършили бакалавър по психология в Кент, Англия и магистратура по ранна превенция при психозата в King’s College, Лондон. Терапевтичните методи, които Радост използва се позовават на експлицитна и автентична комуникация, без йерархии, където индивидуалните преживявания и чувства са назовани и преработени без стигма.

Интересен факт за тях е, че винаги обичат да имат поне 5 различни текстури или вкусове в храната си, също така не виждат визуално като си мислят и могат да правят много добри торти, а не обичат сладко.

Радост

02.

Кристина Ненова

(Тя/Нея)

Кристина е завършила в Нов български университет.

Развива се като практик в българско общество за лаканианска психоанализа. Работи предимно с младежи и възрастни.

Тя има 13-годишен опит в неправителствения сектор и в практикуването на професията.

Към настоящия етап е част е от екипа на Национална мрежа за децата, където координира детското и младежко участие.

Много обича да пътува и да се среща с различни култури, тъй като смята, че една такава среща води до промени и за двете страни.

Криси

03.

Ева Китанова

(Тя/Нея)

Ева е клиничен психолог. Има близо 15 г.  опит в работа с деца и тийнейджъри със СОП и емоционални проблеми от различно естество.

Консултира възрастни с бърнаут и тревожно-депресивни състояния.

През годините специализира в сферите на психодиагностика и различни терапевтични подходи (динамично интервю и базови терапевтични умения,  психодрама и семейно консултиране).

Вярва, че по пътя към желана промяна най-важни са мотивацията на клиента и доверието в процеса. Използва различни диагностични и терапевтични ресурси спрямо конкретния човек, търсещ подкрепа.  

Последните и професионални „изкушения“ са в сферите на експресивна арт терапия и субклинични форми на хранителни нарушения.

Ева
Scroll to Top